TNS

Besøgsinterviewer

Vi øger hele tiden vores aktiviteter og søger derfor personlige interviewere over hele landet med tiltrædelse snarest muligt.

Er du udadvendt af natur og god til at kommunikere, så kan Gallup tilbyde dig et fleksibelt og varierende arbejde i nærheden af dit eget hjem.

Hvad går det ud på? Som personlig interviewer hos TNS Gallup skal du besøge folk i dit eget lokalområde og interviewe dem - og du kan gøre det, når det passer dig bedst.
Undersøgelserne du skal interviewe folk om spænder fra samfundsaktuelle emner over politiske dagsordner til produktkendskab og forbrugsvaner. Et personligt interview varer typisk en times tid, så der er tid til fordybelse, men længden kan variere alt afhængigt af, hvad du skal interviewe folk om.

Vær med til at skabe viden i Danmark Som personlig interviewer er dit engagement i opgaverne meget vigtigt. Dine interview er nemlig med til at skabe viden - en viden som danner grundlag for mange af de beslutninger, der træffes i Danmark hver dag året rundt. Faktisk har Gallup haft personlige interviewere til at besøge folk siden 1939, så metoden er en velkendt og etableret del af Gallups interviewmetoder - metoder der hver dag året rundt skaber viden om danskerne og det danske samfund. Vores kunder er både private virksomheder, offentlige institutioner og ministerier.

Søg jobbet, hvis nedenstående passer på dig:

TNS Gallup tilbyder dig:

Hvis du er interesseret, så udfyld vores ansøgningsskema her http://tns-gallup.dk/capiinterviewer for at søge stillingen.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du hurtigst muligt blive kontaktet med henblik på deltagelse i et introduktionskursus.

Introduktionskurserne varer ca. 4-5 timer og bliver afholdt løbende både i Jylland og på Sjælland.