TNS

KANTAR GALLUP SØGER DELTIDSANSATTE TIL TV-AFDELING

Til vores tv-afdeling søger vi deltidsansatte, som kan assistere os i forbindelse med vores ny-etablerede online seertalsmåling.

Kantar Gallup er Danmarks største analyse- og rådgivningsvirksomhed med markante specialister, der dagligt hjælper vores kunder til at træffe de rigtige beslutninger.

Til vores tv-afdeling søger vi deltidsansatte, som kan assistere os i forbindelse med vores ny-etablerede online seertalsmåling.

Du vil få ansvar for:

Vi har brug for deltids ansatte, der:

Kantar Gallup har et godt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig stemning, og du vil få gode og dygtige kollegaer.

Vi garanterer minimum 10 timer ugentligt, men forventer, at du kan arbejde op til 15-20 timer ugentligt, når der er behov for det. Vi vil være fleksible i forbindelse med mødetid.

Vi bor i Masnedøgade på Østerbro – ikke langt fra Svanemøllen Station.

Vi hører meget gerne fra dig.

Ansøgning med cv sendes pr. mail til Frank Klausen (frank.klausen@tns-gallup.dk). Har du spørgsmål kan du også kontakte Frank pr. mail eller på telefon 39 27 27 27.

Kantar Gallup leverer markedsbaseret rådgivning. Som markedsledende analyse- og rådgivningsvirksomhed i Danmark, er vi forrest i udviklingen af avancerede analysemodeller, digitale løsninger, teknologier og ydelser, som omdanner information til beslutningsklar viden. Kantar Gallup har siden 1939 gennemført undersøgelser i Danmark og er i dag Danmarks største analyse- og rådgivningsvirksomhed med markante specialister, som dagligt hjælper vore kunder til at tage de helt rigtige markedsmæssige beslutninger. Kantar Gallup er en del af WPP/Kantar organisationen, som er repræsenteret i mere end 90 lande.